2020 İlk Çeyrekte En Çok Satan Android Telefon Samsung Galaxy A51 | Kogo Society Forum

2020 İlk Çeyrekte En Çok Satan Android Telefon Samsung Galaxy A51

CrypticaL 

Düttürü Dünya..
Yönetici
Üyelik
2 Eylül 2019
Mesajlar
1,015
Cinsiyet
Erkek ♂️
İlişki Durumu
İlişkim Var
Burcu
Kova ♒
Ruh Hali
Üzgün
2020 İlk Çeyrekte En Çok Satan Android Telefon Samsung Galaxy A51

2020 İlk Çeyrekte En Çok Satan Android Telefon Samsung Galaxy A51


Bu yılın ilk çeyreğindeki küresel Android akıllı telefon satışlarında Samsung Galaxy A51 başı çekiyor.

Strategy Analytics tarafından yapılan bir araştırma ile 2020 yılının ilk çeyreğinde Samsung Galaxy A51 modelinin en çok satan Android akıllı telefon olduğu ortaya çıktı. Samsung’un tüm dünyada yaklaşık 6 milyon adet cihaz sattığı ve pazar payının yüzde 2’sini elde ettiği belirtiliyor. Cihazın özellikle Avrupa’da ve Asya’nın çeşitli bölümlerinde oldukça popüler olduğu da bilgiler arasında.

2020 İlk Çeyrekte En Çok Satan Android Telefon Sıralaması


Xiaomi Redmi 8 ise yüzde 1.9 pazar payı ile ikinci sırada yer alıyor. Bu cihazın en popüler olduğu yerler ise Çin ve Hindistan olarak gözüküyor. Samsung ve Xiaomi dünya çapında en çok satan akıllı telefonlar listesini adeta ele geçirmiş durumda. İlk 6 pozisyonda 4 farklı Samsung cihaz yer alıyor. Galaxy S20 serisi ise isteneni verememiş gibi gözüküyor. Bunda fiyatın etkisini de unutmamak gerek. Galaxy S20+ ise yüzde 1.7’lik paya sahip. Cihazın listedeki tek üst seviye Android akıllı telefon olduğunu da not olarak düşelim. Galaxy A10s, Redmi Note 8 ve Galaxy A20s ise listenin üç, dört ve beşinci sırasında.

Küresel akıllı telefon sevkiyatları bu yılın ilk çeyreğinde 275 milyon adede ulaşırken, toplam satışlarda Android akıllı telefonlar yüzde 86’lık paya sahip.
 

Geri
Üst