S.T.A.L.K.E.R. 2 Sistem Gereksinimleri

medulla

Moderatör
Burcu
Aslan ♌
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Hikaye

Bölge yüzlerce sır ve binlerce hikaye saklıyor ve bunları yalnızca en cesur ve en becerikli olanlara ifşa ediyor. Yalnız bir takipçi olarak başlayarak, benzersiz bir kıyamet sonrası dünyayı keşfedin ve kimin kurşun yiyeceğine ve kimin yardım elinize layık olduğuna karar verin. Ve karar verirken, emin olun: birçok seçim ve eylemin kendi sonuçları olacak, bazen bariz olandan uzak.

Bir kurtarıcı ve sadık bir dost olmak, takipçilerin kamp ateşi efsanelerinin figürü olmak. Ya da Bölge'nin kontrolünü elinde tutanlar için zorlu ama karlı görevler yürütmek — burada herkes olabilirsiniz, hatta kendiniz bile.

Platform

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, şu an için yalnızca PC ve Xbox Series X|S platformlarında çıkış yapacak şekilde duyurulmuştur. PlayStation 5 için herhangi bir çıkış planı veya duyuru bulunmamaktadır.

Sistem Gereksinimleri
  • Minimum:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 x64 / Windows 11 x64
    • İşlemci: Intel Core i7-7700K / AMD Ryzen 5 1600X
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 580 8GB / Intel Arc A750
    • Depolama: 160 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Grafik Ön Ayarı: DÜŞÜK / Çözünürlük: 1080p / Hedef FPS: 30. SSD gerekli
  • Önerilen:
    • İşletim Sistemi: Windows 10 x64 / Windows 11 x64
    • İşlemci: Intel Core i7-11700 / AMD Ryzen 7 5800X
    • Bellek: 32 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3070 Ti / Nvidia GeForce RTX 4070 / AMD Radeon RX 6800 XT
    • Depolama: 160 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Grafik Ön Ayarı: YÜKSEK / Çözünürlük: 1440p / Hedef FPS: 60. SSD gerekli