- Web sitesi
- kogo.com.tr
- İlişki Durumu
- İlişkim Var
- Burcu
- Kova ♒
- Ruh Hali
Tropico 6 Sistem Gereksinimleri
Siyasi çalkantılar ve sosyal huzursuzluk zamanlarında insanlar, öngörü ve yaratıcılıkla ülkelerinin kaderini yönlendirecek ileri görüşlü liderlere çağrıda bulunuyor. Tropico adasında korkulan bir diktatör ya da barışsever bir devlet adamı olduğunuzu bir kez daha kanıtlayın ve dört farklı dönem boyunca kendi muz cumhuriyetinizin kaderini şekillendirin. Uluslararası sahnede yeni zorluklarla yüzleşin ve çalışanlarınızın ihtiyaçlarını her zaman aklınızda bulundurun.
Seride ilk kez geniş takımadaları yönetin, adalarınızı birbirine bağlamak için köprüler inşa edin ve yeni ulaşım ve altyapı araçlarını kullanın. Özgürlük Anıtı ve Eyfel Kulesi dahil dünyanın harikalarını çalmak için Tropican'larınızı baskınlara gönderin. Sarayınızı dilediğiniz gibi özelleştirin ve tebaanızın beğenisini kazanmak için balkonunuzdan seçim konuşmaları yapın.
El Presidente geri döndü!
- Seride ilk kez büyük takımadalarda oynayın. Aynı anda birden fazla adayı yönetin ve çeşitli yeni zorluklara uyum sağlayın.
- Dünya harikalarını ve anıtlarını çalmak ve koleksiyonunuza eklemek için ajanlarınızı yabancı topraklara baskınlara gönderin.
- Köprüler inşa edin, tüneller inşa edin ve vatandaşlarınızı ve turistlerinizi taksiler, otobüsler ve teleferiklerle taşıyın. Tropico 6 tamamen yeni ulaşım ve altyapı olanakları sunuyor.
- Sarayınızın görünümünü dilediğiniz gibi özelleştirin ve çeşitli ekstralar arasından seçim yapın.
- Tropico 6, dünyanın en büyük diktatörü olmanın siyasi yönlerine odaklanan revize edilmiş bir araştırma sistemine sahiptir.
- Seçim konuşmaları geri döndü! İnsanlara hitap edin ve muhtemelen tutamayacağınız sözler verin.
- 4 oyuncuya kadar çevrimiçi çok oyunculu.
Windows Sistem Gereksinimleri
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit
- İşlemci: AMD or Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD/NVIDIA ayrılmış GPU, 2 GB ayrılmış VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
- ÖNERİLEN:
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: AMD or Intel, 3.3 GHz (AMD FX 8300, Intel i5 3000)
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD/NVIDIA'ya ayrılmış GPU, 4 GB'a ayrılmış VRAM (Radeon R9 380, Geforce GTX 960)
MacOS Sistem Gereksinimleri
- MİNİMUM:
- İşletim Sistemi: MacOS Mojave (10.14)
- İşlemci: Dört Çekirdekli (i5 veya i7) 3GHz veya daha iyisi
- Ekran Kartı: Metal, Shader 5 uyumlu GPU, 2 GB VRam (AMD Radeon Rx560 Pro / Nvidia Geforce GTX775 veya daha iyisi)
- Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
SteamOS + Linux Sistem Gereksinimleri
- MİNİMUM:
- İşletim Sistemi: Ubuntu 16.04.3 LTS + SteamOS (en yeni)
- İşlemci: AMD veya Intel, 3 GHz (AMD A10 7850K, Intel i3-2000)
- Ekran Kartı: AMD/NVIDIA ayrılmış GPU, 2 GB ayrılmış VRAM (Radeon HD 7870, Geforce GTX 750)