The Outlast Trials Sistem Gereksinimleri

CrypticaLCrypticaL doğrulanmış bir üyedir.

Düttürü Dünya..
Yönetici
Web sitesi
kogo.com.tr
İlişki Durumu
İlişkim Var
Burcu
Kova ♒
Ruh Hali
Uzaklaş

The Outlast Trials Sistem Gereksinimleri​

The Outlast Trials Sistem Gereksinimleri

Red Barrels sizi bu sefer arkadaşlarınızla akıllara durgunluk veren dehşeti deneyimlemeye davet ediyor. Denemelerden ister tek başınıza, ister takım halinde geçin, eğer yeterince uzun süre hayatta kalırsanız ve terapiyi tamamlarsanız, Murkoff memnuniyetle ayrılmanıza izin verecektir… ama siz aynı olacak mısınız?

ÖZET

Soğuk Savaş döneminde geçen filmde insan kobayları, Murkoff Corporation'ın iyi insanları tarafından, ileri beyin yıkama ve zihin kontrolü yöntemlerini test etmek için istemeden işe alınır. Güvensizliğin, korkunun ve şiddetin hakim olduğu bir dünyada ahlakınız sorgulanacak, dayanıklılığınız test edilecek ve akıl sağlığınız ezilecek. Hepsi ilerleme, bilim ve kâr adına.

HAYATTA KAL: YALNIZ VEYA İŞBİRLİĞİ

Hepiniz Murkoff'un kendi tesislerinde mahsur kalmış mahkumlarısınız. Denemeleri kendi başınıza tamamlamayı seçebilir veya 2, 3 veya 4 oyuncudan oluşan bir takımla mücadele edebilirsiniz. Zorunlu hedefler söz konusu olduğunda Coop asla zorlanmaz ancak birlikte çalışmak son derece faydalı olabilir. Grubunuzdaki oyuncu sayısı ne olursa olsun, önemli olan hayatta kalmak ve çıkmaktır.

Sonuçta amacınız Murkoff'un terapisini tamamlamak ve topluma geri dönme hakkını kazanmak. Bunu yapabilmek için Denemeleri ve MK Mücadelelerini tamamlamanız gerekir. Denemeler, tamamlanması belirli bir zaman alan, sürükleyici hikaye odaklı terapilerdir. Mk-Zorluklar, mevcut bir haritanın değiştirilmiş veya yeniden tasarlanmış bölümünde meydana gelen daha kısa terapilerdir.

Windows Sistem Gereksinimleri​

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10
    • İşlemci: Intel Core i7-3770 veya AMD Ryzen 5 1400
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB veya Radeon R7 360, 2 GB
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Düşük 720p @ 30 FPS, DX11, Işın İzleme KAPALI
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: WIndows 10
    • İşlemci: Intel Core i7-6700K veya AMD Ryzen 5 2600X
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660, 6 GB veya AMD Radeon RX Vega 56, 8 GB
    • DirectX: Sürüm 12
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Yüksek 1080p @ 60 FPS, DX12, Işın İzleme KAPALI