Raft Sistem Gereksinimleri

CrypticaLCrypticaL doğrulanmış bir üyedir.

Düttürü Dünya..
Yönetici
Web sitesi
kogo.com.tr
İlişki Durumu
İlişkim Var
Burcu
Kova ♒
Ruh Hali
Uzaklaş

Raft Sistem Gereksinimleri​

Raft Sistem Gereksinimleri

Tek başınıza veya arkadaşlarınızla, göreviniz destansı bir okyanus macerasında hayatta kalmaktır. Tehlikeli bir deniz! Hayatta kalmak için enkaz toplayın, salınızı genişletin ve unutulmuş ve tehlikeli adalara doğru yelken açın!

Eski plastikten yapılmış bir kancadan başka hiçbir şeyi olmayan küçük bir salda mahsur kalan oyuncular, geniş, mavi okyanus tamamen yalnız ve görünürde kara yok! Boğaz kuruluğu ve aç karnına, hayatta kalmak kolay olmayacak!

Kaynaklara denizde ulaşmak zordur: Oyuncular, güvenilir kancalarını kullanarak yüzen enkazları yakalamalı ve mümkün olduğunda dalgaların altındaki resifleri ve yukarıdaki adaları temizlemelidir. Ancak okyanustaki tek tehlike susuzluk ve açlık değildir.

Medeniyetin hâlâ suyun üstünde kalan son kısımlarını bulun. Buradaki zorlukların üstesinden gelin, önceki sakinlerinin hikayesini ortaya çıkarın ve bir sonraki varış noktasına giden yolu bulun!

Özellikler:
  • Çok oyunculu! Çevrimiçi işbirliği modunda tek başınıza veya arkadaşlarınızla hayatta kalın!
  • Kanca! Yüzen döküntüleri yakalamak için kancanızı kullanın.
  • Zanaat! Hayatta kalmanıza yardımcı olacak hayatta kalma ekipmanı, silahlar, mahsul arazileri ve daha fazlasını oluşturun!
  • İnşa edin! Salınızı basit bir enkazdan yüzer bir malikaneye kadar genişletin.
  • Araştırın! Araştırma masasında oluşturulacak yeni şeyler öğrenin.
  • Gezin! Salınızı yeni yerlere doğru yelken açın ve zorlukların üstesinden gelin, hikayelerini ortaya çıkarın ve yolculuğunuzda size yardımcı olacak yeni öğeler bulun!
  • Dalın! Daha fazla kaynak için demir atın ve derinlikleri keşfedin.
  • Savaşın! Salınızı okyanusun tehlikelerine karşı koruyun ve tehlikeli yerlere doğru savaşın.
    Çiftçilik yapın ve pişirin! Midenizi mutlu etmek için mahsul yetiştirin, hayvanları yakalayın ve onlarla ilgilenin, yemek tarifleri pişirin ve lezzetli smoothie'ler hazırlayın.

Windows Sistem Gereksinimleri​

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 veya üzeri
    • İşlemci: Intel Core i5 2,6 GHz veya benzeri
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 700 serisi veya benzeri
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: 64 bit işletim sistemi gereklidir
  • ÖNERİLEN: