Park Beyond Sistem Gereksinimleri

CrypticaLCrypticaL doğrulanmış bir üyedir.

Düttürü Dünya..
Yönetici
Web sitesi
kogo.com.tr
İlişki Durumu
İlişkim Var
Burcu
Kova ♒
Ruh Hali
Uzaklaş

Park Beyond Sistem Gereksinimleri​

Park Beyond Sistem Gereksinimleri

Park Beyond'da bir dizi lunaparkın arkasındaki üretken deha olan Visioneer olursun! Bir üretici, bir yönetici ve bir tasarımcının muhteşem bir birleşimisin. Başarılı lunaparklar geliştirmenin ve sürdürmenin her noktası senin kontrolün altında olacak.

Lunaparkın yaratıcı fikirlere sahip yöneticisi olarak hayal gücünün sınırlarını zorlayabilirsin! Heyecan dolu anlar yaşamak isteyen gençleri lunaparka çekmek adına çılgınca daireler çizen benzersiz bir hız treni güzergâhı tasarlayabilir, yetişkinlere hitap eden heyecan verici sabit oyuncakları araştırabilir veya aileler için neşeli ve sevimli sabit oyuncaklar inşa edebilirsin. Aynı zamanda parkına benzersiz bir heyecan katacak inanılmaz modüllerle işleri bir üst seviyeye çıkarabilirsin.

Bir lunapark yöneticisi olarak kitlelerine nasıl hitap edeceğini keşfedecek ve oyuncakların yerlerini, fiyatlarını ve mağazaları her kitle için mükemmel hale getireceksin. İşe alacağın ve yönlendireceğin uzman çalışanlarının konuklarına yardımcı olması gerekir. Lunaparkın, lunapark dünyasının daha sade ve geleneksel çizgisinde mi kalacak, yoksa kâr hırsıyla bu sınırları aşacak mı? Buna sen karar vereceksin! Ziyaretçilerin deneyimlerini kendi yararına göre hassas bir şekilde ayarlamana olanak tanıyan güçlü ısı haritası araçlarını kullanarak ziyaretçi zevklerinin karmaşık dinamiklerini kavra.

Visioneer rolünde yeniysen Hikâye Modu'nu oynayarak yapman gerekenleri öğrenebilirsin. Daha ziyade bir üretici veya yönetici misin? Cloudstormer iş arkadaşların lunaparklarının kusursuzca işlemesi için yapman gerekebilecek her şeyi anlamanda sana yardımcı olacak. Onlarla işbirliği yaparak yenilemeye ihtiyaç duyan parkları bulacak ve Cloudstormer'ın sektördeki en büyük rakibi Hemlock'un çevirdiği dolaplarla uğraşacaksın.

Hemen Park Beyond'u ziyaret et, nasıl bir Visioneer olursan ol, bu asla unutamayacağın bir lunapark deneyimi olacak!

Windows Sistem Gereksinimleri​

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10,11 64bit
    • İşlemci: Intel® Core™ i7-3770 / AMD Ryzen™ 5 1400
    • Bellek: 12 GB RAM
    • Ekran Kartı: 1080p/30fps: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7870 2GB
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: 12 GB - 4K/30fps: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB / AMD Radeon R9 Fury 4GB
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 10,11 64bit
    • İşlemci: Intel® Core™ i7-7700K / AMD Ryzen™ 5 3600
    • Bellek: 12 GB RAM
    • Ekran Kartı: 1080p/30fps: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon R9 290X 4GB
    • DirectX: Sürüm 12
    • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: 16 GB - 4K/30fps: NVIDIA GeForce RTX 2060 Super 6GB / AMD Radeon RX 6700 XT 12GB