- Web sitesi
- kogo.com.tr
- İlişki Durumu
- İlişkim Var
- Burcu
- Kova ♒
- Ruh Hali
NARAKA: BLADEPOINT Sistem Gereksinimleri
Çok uzun zaman önce Morus Adası'nda iki kadim tanrı çarpıştı ve efsanevi güçlere sahip bir eser olan Ölümsüzlük Maskesini yarattılar. Artık dünyanın her yerindeki tüm kahramanlar aynı topraklarda toplanıyor ve her biri Maskeyi kendilerine ait kılmak istiyor.
NARAKA: BLADEPOINT size başka hiçbir şeye benzemeyen bir Battle Royale deneyimi sunuyor: Dinamik, hızlı tempolu ve sürekli değişen yakın dövüş odaklı dövüşün keyfini çıkaracak, cezalandırıcı kombolar ve savuşturmalarla düşmanlarınızla savaşacak ve yoğun bir savaşta ölümcül sayaçlar kullanarak cesaret ya da onları zekanızla alt edeceksiniz. akıl oyunu. Kancanızı ve parkur becerilerinizi kullanarak şüphelenmeyen düşmanları avlamak için duvardan koşun, aşağıya doğru hızla ilerleyin ve dağların ve binaların üzerinden hızla geçin.
Mücadeleye 10 milyondan fazla oyuncu katıldı ve şimdi sıra sizde! NARAKA: BLADEPOINT ile Morus ve Holoroth'un muhteşem ama tehlikeli topraklarına seyahat edin!
Windows Sistem Gereksinimleri
- MİNİMUM:
- İşletim Sistemi: Windows 7 64 bit veya daha yenisi
- İşlemci: Intel i5 4. nesil veya AMD FX 6300 veya eşdeğeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 750TI veya eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: a) 720p/60 fps'de çalışabilir; b) Daha akıcı bir deneyim için oyunu bir SSD'ye kurmanızı tavsiye ederiz. c) "Windows Bellek bütünlüğü ve VBS etkinleştirme"nin devre dışı bırakılmasını gerektirir.
- ÖNERİLEN:
- İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
- İşlemci: Intel i7 7. nesil veya eşdeğeri
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya eşdeğeri
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 35 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: a) 1080p/60fps'de çalışabilir; b) Daha akıcı bir deneyim için oyunu bir SSD'ye kurmanızı tavsiye ederiz. c) "Windows Bellek bütünlüğü ve VBS etkinleştirme"nin devre dışı bırakılmasını gerektirir.