İlişkide Kadınları ve Erkekleri Sinir Eden Sorular | Kogo Society Forum Güncel Paylaşım Platformu

İlişkide Kadınları ve Erkekleri Sinir Eden Sorular

Lola

Admine
Yönetici
Forum Sahibi
İlişki Durumu
İlişkim Var
Burcu
Balık

Önce kadınları sinir eden sorulardan başlayalım:
1- Kilo mu aldın sen? (Şimdi tatlı tatlı konuşurken buna gerek var mı? Sadece soruyorum.)

2- Bugün bizim bir planımız var mıydı? (Planı yaparken orada olduğun için bilmen lazım aslında!)

3- Başka bir şey mi giysen? (Neden? Kıyafetim, yüksek güzellik standartlarına uymadı mı?

4- Seni like’layan adam kim? (Muhtar olmadığım için herkesin bilgileri bende kayıtlı değil. Kusura bakma canım ya.)

5- Neredesin? Napıyorsun? (Kendime ayırdığım zamanı değerlendiriyorum. Her şeyi de bilmeyiver.)

6- Arkadaşım yazdı, yanımıza gelsin mi? (Baş başa olalım demiştik. Şimdi nereden çıktı bu?)

7- Hafta sonu festivale bilet aldım. Ok değil mi? (Almadan önce sorsaydın keşke.)

8- Benim sevgilim öyle şeylerden hoşlanmaz, değil mi? (Benim yerime sınırlarımı belirlediğin için teşekkürler!)

9- Hadi, hazır mısın? (Sıkboğaz etmeseydin hazırlanırdım. 5 dakika daha bekle, ölmezsin.)

10- Çoraplarım nerede? (Koyduğun yerde demek isterdim ama attım onları ben. )

Şimdi de sırada erkekler:
1- Ne düşünüyorsun aşkım? (Oyunda bir sonraki level’a nasıl geçeceğimi düşünüyorum ama bunu sana asla söyleyemem tabii.)

2- Canım, akşam buluşalım mı? Konuşmamız lazım da. (Eyvah! Acaba yine ne yaptım?)

3- Alışverişe çıkalım mı? (Kendimi banyoya mı kilitlesem?)

4- Akşam neden iyi geceler mesajı atmadın? (Dümdüz uyudum çünkü.)

5- Beni biraz olsun dinler misin? (Anlat, bir kulağım sende. Öteki de derbide.)

6- Beni seviyor musun? (Galiba arada bir dile getirilmesi gereken bir konu bu. Birlikte olmamız kesmiyor.)

7- Şu telefonunu bir bırakır mısın artık? (Sen bakarken iyi ama.)

8- Şu göbeğini eritir misin artık? (Sen benim hamburger ve bira sevgimi küçümseyemezsin bir kere.)

9- Kim yazmış? (Al telefonumu vereyim, kendin bak istersen! Sa-na ne!)

10- Eski sevgilin de böyle miydi? (Mayın tarlasına giriyorsun aşkım, dikkat!)