- Web sitesi
- kogo.com.tr
- İlişki Durumu
- İlişkim Var
- Burcu
- Kova ♒
- Ruh Hali
Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint Sistem Gereksinimleri
Ghost adıyla da bilinen özel operasyon kuvvetleri mensubu bir asker olarak, özel bir görev için Auroa'ya gidiyorsun. Skell Technology şirketinin düşman tarafa geçmesi ile dünyanın geri kalanıyla bağlantısı kesilen bu Güney Pasifik takımada ülkesi, yoldan çıkmış eski özel kuvvet askerlerinden oluşan ve liderliğini de eski bir silah arkadaşının yaptığı Wolves çetesinin pençesinde. Timinin başında bu çeteye karşı savaşarak sivilleri kurtarman gerekiyor.
Deneyimini kendi oyun tarzına göre özelleştir:
- Tümüyle özelleştirilebilir üç YZ tim üyesinin başında solo olarak...
- Ya da koop PVE modunda üç arkadaşınla ekip olarak oyna.
Windows Sistem Gereksinimleri
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (yalnızca 64 bit sürümler)
- İşlemci: AMD Ryzen 3 1200 @3,1 GHz, Intel Core i5 4460 @ 3,2 GHz veya daha iyisi
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon R9 280X veya NVIDIA GeForce GTX 960 (Shader Model 5.0 veya daha iyisiyle 4 GB VRAM)
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 67 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Orijinal olarak Windows 7 için piyasaya sürülen oyun, Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemi üzerinde oynanabiliyor.
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (yalnızca 64 bit sürümler)
- İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 @3,2 GHz, Intel Core i7 6700K @4,0 GHz veya daha iyisi
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: AMD Radeon RX 480 veya NVIDIA GeForce GTX 1060 (Shader Model 5.0 veya daha iyisi ile 6 GB VRAM)
- DirectX: Sürüm 11
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 67 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Orijinal olarak Windows 7 için piyasaya sürülen oyun, Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemi üzerinde oynanabiliyor.