Final Fantasy 7 Remake İntergrade Sistem Gereksinimleri

CrypticaLCrypticaL doğrulanmış bir üyedir.

Düttürü Dünya..
Yönetici
Web sitesi
kogo.com.tr
İlişki Durumu
İlişkim Var
Burcu
Kova ♒
Ruh Hali
Uzaklaş

Final Fantasy VII Remake İntergrade Sistem Gereksinimleri​

Final Fantasy VII Remake İntergrade Sistem Gereksinimleri

FINAL FANTASY VII REMAKE, 1997'de yayınlanan FINAL FANTASY VII oyununun, orijinal ana geliştiricilerin rehberliğinde göz alıcı şekilde yenilenmiş halidir.
Komut bazlı savaş sistemiyle gerçek zamanlı aksiyonu harmanlayan ve eleştirmenlerin takdirini kazanmış olan bu oyun, Yuffie Kisaragi'nin yeni bir olay örgüsünü anlatan FF7R EPISODE INTERmission ile birlikte Steam'e geliyor.

HİKÂYE

Gezegenin can damarı olan Mako'yu, reaktörler aracılığıyla kullanan Shinra Electric Power Company neredeyse tüm dünyayı ele geçirdi. Avalanche isimli bir grup idealist, direnişin son kalelerinden biri.

Eskiden seçkin bir SOLDIER ajanı olan Cloud artık paralı asker olarak Avalanche'ın Midgar şehrindeki 1. Mako Reaktörü'nü yok etme görevine katılıyor.
Bombalama, şehri alevli bir kaosun içine sürüklüyor ve Cloud uzun süredir ölü olduğunu düşündüğü bir düşmanın kâbuslarıyla acı çekiyor.

Tüm dünyanın kaderini belirleyecek hikâye tekrar başlıyor.

Windows Sistem Gereksinimleri​

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows® 10 64-bit (ver. 2004 veya sonrası)
    • İşlemci: AMD FX-8350 / Intel® Core™ i5-3330
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon™ RX 480 / NVIDIA® GeForce® GTX 780 / 3GB VRAM gerekli
    • DirectX: Sürüm 12
    • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: 1920 x 1080 Çözünürlük Varsayılarak
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows® 10 64-bit (ver. 2004 veya sonrası)
    • İşlemci: AMD Ryzen™ 3 3100 / Intel® Core™ i7-3770
    • Bellek: 12 GB RAM
    • Ekran Kartı: AMD Radeon™ RX 5700 / NVIDIA® GeForce® GTX 1080 / 8GB VRAM gerekli
    • DirectX: Sürüm 12
    • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: Çözünürlüğün 2560 x 1440 olduğu varsayılırsa (Bu başlık maksimum 3840 x 2160 çözünürlüğü destekler)

Yeni Konular

Geri