Fate/Samurai Remnant Sistem Gereksinimleri

CrypticaLCrypticaL doğrulanmış bir üyedir.

Düttürü Dünya..
Yönetici
Web sitesi
kogo.com.tr
İlişki Durumu
İlişkim Var
Burcu
Kova ♒
Ruh Hali
Uzaklaş

Fate/Samurai Remnant Sistem Gereksinimleri​

Fate/Samurai Remnant Sistem Gereksinimleri

Her türlü dileği yerine getirebilecek olan Waxing Moon uğruna verilen savaş - Waxing Moon Ritual. Dileklerinin ya da Masters'ın peşinde koşan yedi birey, Ritual uygulayıcılarıdır. Yedi Heroic Spirits ya da Servants, Masters tarafından bu dünyaya çağrılır. Yedi Masters ile yedi Servants'ın birlikte verdiği mücadelede perde açılıyor.

Edo şehrini boydan boya dolaşın ve Waxing Moon Ritual'da zafere ulaşın. Dövüşün, keşfedin, sohbet edin... Bu aksiyon RPG'sinde birçok unsur derinlemesine iç içe geçmiş durumda!

- Master ve Servant çarpışmalarda birlikte mücadele verirler: Çarpışmalar sırasında Master ve Servant'ı kontrol edin ve hayatta kalmak için birbirleriyle olan bağlarını kullanın. Düşmanı ve çarpışmanın durumunu değerlendirirken avantaj elde etmek için çeşitli saldırılar kullanın.

Denetim: Kinoko Nasu / TYPE-MOON
Karakter Tasarımı: Rei Wataru
Hikaye Sorumluları: Hikaru Sakurai, Yuichiro Higashide
Geliştirici: KOEI TECMO GAMES
ANIPLEX İşbirliği ile
Açılış Animasyon Prodüksiyonu: CloverWorks
Tür: Aksiyon RPG

Windows Sistem Gereksinimleri​

• MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows® 10, 64bit / Windows® 11
    • İşlemci: Intel Core i5-4460 veya üzeri
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 570 4GB veya üzeri
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: 16bit 48kHz WAVE formatlı stereo, DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
    • İlave Notlar: Ayarları otomatik olarak 60 FPS @ 1280x720 olarak ayarlamak için Grafik Ayarlarından grafik kalitesini "Düşük" olarak ayarlayın. Windows® 11 kullanıyorsanız işletim sisteminin sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun.
  • ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows® 10, 64bit / Windows® 11
    • İşlemci: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 2600 veya üzeri
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB / AMD Radeon RX5600XT 6GB veya üzeri
    • DirectX: Sürüm 11
    • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
    • Depolama: 25 GB kullanılabilir alan
    • Ses Kartı: 16bit 5.1 kanal surround 48kHz WAVE formatı, DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
    • İlave Notlar: Ayarları otomatik olarak 60 FPS @ 1920x1080 olarak ayarlamak için Grafik Ayarlarından grafik kalitesini "Yüksek" olarak ayarlayın. Windows® 11 kullanıyorsanız işletim sisteminin sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun.

Yeni Konular

Geri