- Web sitesi
- kogo.com.tr
- İlişki Durumu
- İlişkim Var
- Burcu
- Kova ♒
- Ruh Hali
Asterigos: Curse of the Stars Sistem Gereksinimleri
Heyecan verici savaş karşılaşmaları, keşfedilecek yerlerle dolu birbirine bağlı haritalar ve her seçimin önemli olduğu sürükleyici bir hikaye içeren bu yüksek fantastik dünyada uzun süredir unutulmuş sırları ve gizli yolları keşfedin. Kuzey Rüzgarı Lejyonu'ndan, kayıp babasını kurtarmak için lanetli şehre yolculuğa çıkan cesur genç savaşçı Hilda olarak oynayın. Daha hafif, dinamik bir dövüş sisteminin yanı sıra ruh benzeri oyunlardan ilham alan oyun öğeleri, modern aksiyon RPG türüne yeni bir bakış açısı kazandırarak size uyumlu bir zorluk ve keşif dengesi sağlıyor.
- Klasik Yunan tasarımlarından ilham alan muhteşem Aphes şehrini keşfedin ve şehrin lanetinin ardındaki gerçeği ortaya çıkarın.
- Hareket halindeyken silahlarınızı birleştirin ve değiştirin. İki farklı silah türünü aynı anda donatın ve savaşta öngörülemez olun.
- Ana hikayede ve yan görevlerde 60'tan fazla farklı düşmanla savaşın ve 22 patronla karşılaşın.
- Aphes'in kaderini belirleyin. Asterigos'ta vereceğiniz her karar önemlidir ve hikayeyi etkileyecektir.
- NewGame+ modunda 100'den fazla koleksiyon parçası bulun, çok sayıda yan görevi tamamlayın ve kaderinizi şekillendirin.
- Yepyeni boss hücum modu: Yıldızların Eldiveni'nde dövüş becerilerinizi test edin.
Aphes nefes kesici manzaralarıyla dikkatinizi dağıtsa da bu şehir korkaklara göre değil. 60 farklı canavarla savaşın ve her biri kendine özgü savaş mekaniğine sahip 22 eşsiz boss ile karşılaşın.
Yaptığınız her seçim ve her karar önemlidir. Aphes'teki yolculuğunuz sizi şehrin lanetinin ardındaki gerçeği keşfetmeye yönlendirecek; sohbetler, keşfedilen belgeler ve sinematiklerin yanı sıra Hilda'nın eskizler ve gözlemlerle güncelleyeceği kendi günlüğü aracılığıyla şehrin tarihinin parçalarını bir araya getirmenize olanak tanıyacak.
Asterigos'un dünyası sırlarla ve anlatılmamış hikayelerle doludur. Çok sayıda yan görevi tamamlayın, koleksiyon parçaları bulun ve Gift of the Nexus'tan ödüller kazanın, yepyeni boss hücum modu: Yıldız Eldiveni'nde dövüş becerilerinizi test edin ve New Game+ modunda mirasınızı geliştirin!
Windows Sistem Gereksinimleri
- MİNİMUM:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Win10 64 bit Sürüm 21H2
- İşlemci: Intel i7-6700 veya AMD Ryzen5 1500X veya daha hızlı işlemci
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: Nvidia GTX960 4GB veya AMD 380X 4GB veya Üzeri
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 12 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: AMD FSR 2.0 Desteklenir
- ÖNERİLEN:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir